Příprava k porodu

Těšíte se již na svoje děťátko? Aby doba čekání byla bez obav, lze již před porodem homeopaticky připravit porodní cesty, zabránit nadměrnému krvácení. Mnohé zkušenosti potvrzují i velmi dobrý vliv na psychiku rodičky.

Také během porodu a po něm mohou být homeopatika velmi užitečná. Ať už po císařském řezu nebo přirozeném porodu dopomohou k rychlejšímu zahojení, zotavení, znovunabytí vyčerpaných sil.

I v případě potíží s laktací, při zánětech prsu, rozpraskaných bradavkách vám nabídnou šetrné a účinné řešení. Mnoha maminkám se právě díky homeopatikům podařilo úspěšně startovat i stimulovat kojení a zvýšit množství mléčka.

Jinou kategorií jsou traumatické porody ale i tady lze jejich následky pro další život výrazně eliminovat. Miminka mohou užívat homeopatika již od prvních dnů svého života.
Právě touto cestou můžete udělat pro sebe a své děťátko to nejlepší.

Během těhotenství doporučuji maminkám také bachovou květovou terapii, která jim pomůže se zpracováním různých strachů, obav, nejistot i negativních vzorců, které si během svého života adoptovali a které se právě díky porodu, jakožto transformačnímu procesu mohou projevit.

Děti takto homeopaticky léčené mívají mnohem lepší imunitní systém.

Komentáře jsou zakázány.